From €59 shipping only €2.95 (excluding Switzerland) more information
Closed on: Ascension Day (26 May) and Whit Monday (6 June).

Cart:

0 item(s) - €0.00
You have no items in your shopping cart.

Flexadin

Flexadin voor hond en kat

Flexadin bestaat uit een voedingssupplement en een dieetvoer ontwikkeld door Vetoquinol en is geschikt voor honden en katten. Flexadin is speciaal ontwikkeld voor de huisdieren die extra ondersteuning kunnen gebruiken aan de gewrichten.


Flexadin Advanced

Flexadin Advanced is een voedingssupplement die speciaal is gemaakt ter ondersteuning voor uw viervoeter. Door de unieke samenstelling van Collageen type II, Omega-3 vetzuren en vitamine E, draagt dit product bij aan het behouden en het versterken van het kraakbeen bij honden met artrose en gewrichtsproblemen.

  • Collageen type II is het belangrijkste eiwit en zorgt voor gezond kraakbeen en het behouden daarvan.
  • Omega 3-vetzuren zijn effectief bij osteoartritis daarom Flexadin Advanced ook zeer geschikt voor honden met osteoartritis.
  • Vitamine E helpt de afbraak van kraakbeen tegen te gaan.  

Deze zeer smakelijke, zachte kauwtabletten zijn eenvoudig dagelijks te geven als traktatie aan uw hond. Een brokje per dag is genoeg ongeacht het gewicht van de hond. Flexadin Advanced kunt u gedurende 3 maanden gebruiken. Vraag altijd advies aan uw dierenarts voor u start met het geven van Flexadin Advanced. Dit product is niet ter vervanging van een evenwichtige voeding.


Flexadin Plus

Flexadin Plus is een aanvullend dieetvoeder geschikt voor honden en katten. Het ondersteunt het metabolisme van de gewrichten in geval van osteoartritis. Flexadin Plus is zowel ontwikkeld voor kat en de kleine hond tot 10 kg genaamd Flexadin Mini. Flexadin Plus Maxi is er voor de medium en de grote hond vanaf 10 kg.
In de brokjes zitten onder andere de stoffen glucosomine en chondroïtine verwerkt. Dit zijn essentiële bouwstoffen voor het gewrichtskraakbeen. Daarnaast bevat Flexadin Plus ook:

  • Harpagopytum Procumbens (Duivelsklauw) een plantextract dat het kraakbeen ondersteunt.
  • Omega-3 vetzuren en de Vitamine E beschermen en behouden het kraakbeen.

Als u het tabletje elke dag apart van het voer geeft zal uw viervoeter dit aanzien voor een traktatie. Hierdoor is het geven van Flexadin Plus eventueel gemakkelijker. U kunt ook de tablet mengen door het voer.   


Meer informatie3 Item(s)

Grid  List 

Set Descending Direction

3 Item(s)

Grid  List 

Set Descending Direction